-
-
Koszyk jest pustySuma Netto 0Suma Brutto 0
- Kategorie
-
Szczypce do serwowania potraw HACCP - żółte - HENDI 171899
Symbol:
1010004
15.73
15.73
15.73
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 19 |
Dostępność | Duża dostępność 137 szt. |
Waga | 0.1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369171899 |
Zostaw telefon |
Nazwa producenta: HENDI 171899
Szczypce do serwowania potraw (surowego drobiu) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
W zestawie:
Szczypce do serwowania potraw (surowego drobiu) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - szczypce spełniają wymagania norm HACCP,
- - uchwyt pokryty kolorowym tworzywem PVC,
- - długość 250 mm.
W zestawie:
- - szczypce do serwowania potraw HACCP
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.